Het boek “Ver en Dichtbij” is zopas verschenen !

8 juni, 2008 door luc

Deze prachtige uitgave in 4-kleurendruk biedt de lezer een inzicht in de manier waarop ieder van de deelnemende kunstenaars het thema “Ver en Dichtbij” interpreteert en overbrengt. Het boek met zijn 64 pagina’s toont 25 verschillende invalshoeken op het thema “Ver en Dichtbij”. Een combinatie van fotografische beelden, keramische vormen en poëtische rustpauzes, dit alles gebracht in een subtiele lay-out. Deze unieke uitgave van Kunstencentrum Mansveld werd samengesteld door Jos De Decker en Sylvain Peeters.

boek2008_resize.jpg

Dit boek is zeker een ontdekking voor elke lezer en biedt een platform voor de deelnemende kunstenaar. Met dit boek en met de tentoonstelling creëert Mansveld vzw een meerwaarde op gebied van kunst en cultuur in dit prachtige Pajottenland. De uitgave van het boek knoopt aan bij de traditie van de vorige edities van ArtsElingen 2004 , 2005, 2006, 2007.
boek2_resize.jpg

boek1_resize.jpg

boek3_resize.jpg

Indien U de tentoonstelling “Ver en Dichtbij” bezoekt, krijgt U de kans het boek in te kijken en indien gewenst, aan te schaffen.
Mocht U verhinderd zijn, is een telefoontje of een mailtje naar Jos De Decker voldoende .

Jos De Decker 02 532 57 11 of mail: joz.dedecker@belgacom.net

Gepost in Activiteiten, Algemeen, Beeldende Kunst, Fotografie, Haikoe, Keramiek, Literatuur, Poëzie

Plaats een Reactie