29 januari 2009 Gedichtendag

14 januari, 2009 door luc

Sinds jaren krijgt Poëzie bij Mansveld een zeer bevoorrechte plaats. Ook deze zomer wordt Poëzie één van de pijlers van ArtsElingen 2009. Wij volgen met heel veel belangstelling nationale als internationale initiatieven in die materie. De Gedichtendag op 29 januari gaat gepaard met de uitreiking van de Herman De Coninckprijs 2009. Voor de prijs van het beste gedicht zijn 5 auteurs genomineerd. Peter Verhelst, Johan de Boose, Bart Meuleman, Luuk Gruwez en Herman Leenders. Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de website van Canvas.

http://multiblog.vrt.be/canvasprogrammas/category/gedichtendag/ Op de website van Mansveld houden wij U verder op de hoogte en laten een gedicht na van Gaston Burssens ter nagedachtenis aan Paul Van Ostaijen, één van onze grootste dichters.

_mg_9593bresfin-copy.jpg

Gepost in Algemeen, Poëzie

Plaats een Reactie