Wandelgroepen: er wacht een unieke wandeling in het Pajottenland !

24 januari, 2009 door luc

 wandel.jpg

Dankzij de samenwerking van het KUNSTENCENTRUM MANSVELD met het KASTEEL VAN  GAASBEEK worden in juli en augustus 2009 twee Poëzieroutes uitgestippeld. Zij verbinden het Dorp (Elingen) met het Kasteel  (Gaasbeek) op een originele dichterlijke manier. De afstand tussen natuur en poëzie wordt letterlijk en figuurlijk “gedicht”. Als kers op de taart kunt U in Kunstencentrum Mansveld terecht voor een nationale tentoonstelling van beeldende kunst door een selectie laureaten van de CANVASCOLLECTIE en in het Kasteeldomein zal het Kunstenaarscollectief Pep-in-Gen U verrassen met origineel werk.
Wandelgroepen die meer informatie wensen qua openingstijden en afspraken wensen te maken kunnen terecht bij:

JOS DE DECKER
OUDENAAKSE STRAAT 4
1671 ELINGEN (PEPINGEN)

02 532 57 11
joz.dedecker@belgacom.net

Een klik op de foto en het parcours opent zich:

pepingen-google-maps-copy.jpg

Gepost in Activiteiten, Algemeen, Beeldende Kunst, Poëzie

Plaats een Reactie