3 X LIEFDE tijdens de zomer van 2011

5 januari, 2011 door luc

_mg_4530.jpg

Bericht aan alle wandelaars:

Trek deze zomer zeker jullie wandelschoenen aan en kom meegenieten van de unieke combinatie Natuur en Cultuur in ELINGEN.
Het Kunsten en Poëziefestival ArtsElingen stuurt jullie door het prachtige Bruegellandschap langs een tracé van 3 poëzieroutes. Een bezoek aan het Kunstencentrum Mansveld is zeker meegenomen.

Vertrek: Kunstencentrum Mansveld, Oudenaakse straat 4, 1671 Elingen (Pepingen), waar jullie een wandelplan en praktische gegevens worden bezorgd. Gratis parkeergelegenheid. De expositie Beeldende Kunst is open telkens op zondag vanaf 14u tot 18u in de maand juli. De drie poëzieroutes (4,8,12 km) kunnen bezichtigd worden van begin juli tot eind september 2011. Via kleine paden en wandelwegen passeert de wandeling langs vier kleine dorpen door een landschap zoals Bruegel het vereeuwigd heeft.

Rond het thema 3XLIEFDE worden kunstwerken geselecteerd en tentoongesteld in het Kunstencentrum, een keuze van de mooiste hedendaagse liefdesgedichten staan opgesteld langsheen de poëzieroutes.  Wandelgroepen kunnen vooraf contact opnemen met Jos De Decker, die zoals ieder jaar de perfecte gastheer is en jullie een prettige ontvangst bezorgd.(telefoon: 02 532 57 11 of mail: joz.dedecker@belgacom.net )

Het is nu al uitkijken naar die mooie zomer in Elingen, een paar beeldjes helpen daarbij:
m4110098res.jpg
m4110065res.jpg

Gepost in Activiteiten, Algemeen

Plaats een Reactie