Veerle Dupont, kunstenares tot in de diepste vezel: deze zomer op Mansveld.

5 februari, 2011 door luc

veerle-dupontweb.jpg

Kunstenares Veerle Dupont creëert monumentaal vilttextiel in combinatie met niet-textiele materialen zoals metaal, steen of andere elementen uit de natuur.Zij volgde aan het Instituut voor kunstambachten en Koninklijke Academie van Mechelen een vierjarige opleiding voor textiele kunsten en handweven. Perfectioneerde haar weeftechnieken in de Storyschool in Gent. Na haar pedagogisch diploma startte ze als lesgever in het studiecentrum voor Oude Ambachten in Mechelen. Perfectioneerde zich in diverse masterclasses bij gerenommeerde viltkunstenaars.
Veerle Dupont is de stuwende kracht achter haar eigen atelier “Openkunsthuis”. Alle info vind je op  www.openkunsthuis.be

vilt5-veerle-dupontweb.jpg

vilt3-veerle-dupontweb.jpg

Gepost in Activiteiten, Algemeen, Beeldende Kunst

Plaats een Reactie