ArtsElingen heeft voor 2011 werken van volgende dichters geselecteerd rond het thema 3XLIEFDE

9 maart, 2011 door luc

scannen0011web.jpg
Uit België en Nederland:
Paul van Ostaijen, Wiel Kusters, Sylvie Marie, M.Vasalis, Anna Enquist, Mark Tritsman, Lut de Block, Marleen de Crée, Mark van Tongele, Willy Spillebeen, Gerrit Achterberg, Hans Andreus, J.Slauerhoff, Rob Schouten, Jan Vanhaelen, Veine Peeters, Jos De Decker…

Internationaal:
Roberto Juarroz,Argentinië - Erich Fried,Oostenrijk - Y.Amichai,Israël - Fernando Pessoa,Portugal - Radovan Ivsic,Croatië - Pierre Reverdy,Frankrijk - R. Tagore,Indië - Angel Gonzales,Spanje - Veronica Volkow,Mexico - Guy de Maupassant,Frankrijk - Rainer Kunze,Duitsland - Fabian Casas,Argentinië - Maya Angelou,USA - Eduardo Carranza,Spanje…

Gepost in Activiteiten, Algemeen, Literatuur, Poëzie

Plaats een Reactie