Kunstenaars en dichters naar ArtsElingen brengen vergt maandenlange voorbereiding…

10 mei, 2011 door luc

_mg_4986bweb.jpg

Organisator Jos De Decker en voorzitter Sylvain Peeters volgen van kortbij de creatieve impulsen binnen de kunstenaarswereld, zowel beeldende als literaire kunst. Met elk van die kunstenaars bouwen zij een relatie op. Zij slagen er elk jaar opnieuw in om zich te omringen met een groep enthousiaste kunstenaars. Dit jaar rond het thema 3X LIEFDE.  Elk jaar opnieuw beleeft dit bijna godvergeten dorp Elingen zijn cultuurzomer. De bezoekers zullen ook in 2011 verwend worden. De organisatoren samen met de kunstenaars en de vrienden van Mansveld zijn paraat om de bezoekers, waarvan velen vanuit de verste uithoeken van het land komen, te ontvangen.

Noteer misschien nu al in je agenda: opening ArtsElingen , 3 juli  om 14 uur.
_mg_5034web.jpg

Gepost in Activiteiten, Algemeen

1 Reactie

  1. Marcel Vervloet

    Schitterend initiatief “Ars Elingen”.

    En de website mag er ook zijn.

    Volhouden.

Plaats een Reactie