Jos De Decker stelt ambitieus ArtsElingen 2011 voor aan de pers.

16 juni, 2011 door luc

Geflankeerd door Sylvain Peeters, voorzitter Mansveld vzw en Piet Van Capellen van Gezinsbond laat Jos De Decker de pers in première kennis maken met het resultaat van een maandenlange voorbereiding van ArtsElingen 2011. Zowel qua Beeldende Kunst als op het vlak van poëzie.
_mg_6705bweb.jpg

_mg_6708bweb.jpg

ArstElingen bestaat uit 3 luiken:

1/ Tentoonstelling Beeldende Kunst op Mansveld, Oudenaakse straat 4, Elingen (Pepingen) elke zondag van juli van 14u tot 18u.

2/ 3 Poëzieroutes met gedichten verspreid in het prachtige pajotse landschap. Elke zondag in juli : wandelplannetjes met de erbij passende poëziebundels te bekomen op Mansveld, Oudenaakse straat 4, Elingen. De poëzieborden blijven tot eind september opgesteld. Wandelgroepen kunnen op afspraak ook tijdens de week op Mansveld terecht. Telefoon Jos De Decker: 02 532 57 11.

3/ Poëzie-avond op 24 juli op Mansveld om 19U30 en een Haiku-namiddag op zondag 17 juli in het schildersatelier van Jos De Decker op Mansveld.

Hieronder volgt een lijst met de deelnemende kunstenaars en enkele foto’s van de opstelling van een aantal kunstwerken.
_mg_6655bweb.jpg

De deelnemende kunstenaars aan de hedendaagse kunst-tentoonstelling in Kunstencentrum Mansveld zijn Ivo De Decker (fotografie), Jos De Decker (schilderijen en grafiek, Jaak Depuydt (grafiek), Lou Desmet (beeldhouwwerk en keramiek), Veerle Derave (illustraties), Veerle Dupont (textielkunst), Eric Geyssens (schilderijen), Freddy Goolaerts (schilderijen en grafiek), Bernard Güllekes (schilderijen en grafiek), Monique Jacquemyn (keramiek), Veine Peeters (schilderijen en grafiek), Stephane G.Schollaert (fotografie), Lieve Vanderkelen (keramiek), Peter Van de Vijver (beeldhouwwerk). Het thema van de tentoonstelling is 3xLIEFDE.
_mg_6661bweb.jpg
_mg_6689bweb.jpg
_mg_6712bweb.jpg
_mg_6716bweb.jpg
_mg_6678bweb.jpg
_mg_6664bweb.jpg

Gepost in Activiteiten, Algemeen, Beeldende Kunst, Poëzie

Plaats een Reactie